سر آغاز قرن بیستم و شروع مدرنیسم در جهان و گسترش فیلم سازی در هالیوود امریکا منجر به نیاز بازیگران زیبا و زیباتر شد، از همان زمان (شروع قرن بیستم) جراحی بینی بازیگران یک فرهنگ جدید در دنیای نو شد. این دوره همراه با تحولاتی در نحوه عمل های جراحی بینی بود. در سه کشور آلمان انگلستان و امریکا همزمان سه جراح معروف شروع به کار بر روی بینی و عمل بینی کردند. علت نیازجنگ جهانی اول به اصلاح چهره ها و بینی افراد به علت صدمات و ضربات و تروماهای جنگی بود. سربازان اسیب دیده از ناحیه صورت و بینی توسط این سه جراح معروف آن زمان در اتاق عملهای ابتدایی چهره جدید و زیبایی پیدا می کردند.
بعد ازجنگ تکنیکهایی که توسط این جراحان ابداع شده بود دیگر وارد جاهای دیگر جامعه شد . ابتدا بازیگران زن هالیوود در دهه بیست و سی اقدام به جراحیهای پلاستیک و بینی کردند. تازه این روشها داشت رونق می گرفت (روشهای تغییر چهره در میان بازیگران و خصوصیات خوب آنها) که جنگ جهانی دوم شروع شد. شروع جنگ جهانی نیاز به تغییر چهره جهت جاسوسی را افزایش داد و این نیز منجر به تکنیکهای بیشتر و بیشتر شد. در همان زمان فیلمهایی در هالیوود مانند شاهین مالت و سایر فیلمها توسط هنر پیشه های معروف آن زمان و بازیگران معروف و بزرگ مانند همفری بوگارت ساخته می شد که جراحی پلاستیک و جراحی بینی و عمل بینی به کمک گانگستر ها و زندانی های فراری در این فیلمها جهت تغییر چهره ها می آمد همه این ها فرهنگ جامعه را تغییر می داد. بعد از جنگ رواج فرهنگ زیبایی و راحت طلبی و زیبا پسندی و آزادی بیشتر زنان و خانمها باعث شد بازیگران معروف هالیوود رو به جراحی بینی بیاورند بعضی از انها مانند مرلین مونرو زیبایی ذاتی داشتند و این نهضت شامل همه بازیگران و خصوصیات خوب آن ها هم می شد.
در ادامه این داستان باید عرض کنم از دهه 1920جراحی های بینی به صورت باز ابداع شد. در روش باز جراحی بینی و عمل بینی، جراح بینی با بلند کردن فلاپ دید صد در صدی نسبت به تمام اجزای بینی دارد و این مزیت عمده بود. در دهه 1950 و 1960 نوعی بینی در هالیوود میان بازیگران معروف رواج پیدا کرد که بینی هالیوودی بود، بینی های کوچک کاملا سر بالا و قوس شدید (همان بینی عروسکی یا بینی فانتزی ) بعد ها حدود سی الی چهل سال بعد این بینی در ایران هم میان دختران و زنان رواج پیدا کرد و طبیعتا عوارض این بینی مانند مشکلات تنفسی و عدم رضایت از ظاهر بینی و ظاهر بینی مصنوعی در دهه های بعدی به تدریج ظاهر شد. دکتر جک شین جراح بینی معروف امریکایی در دهه 1970 و 1980 اقدام اصلاح خیلی از این بینی ها کردند. او روشهایی جهت اصلاح مشکلات تنفسی این بازیگران معروف به دلیل عملهای قدیمی ابداع کرد. به عنوان مثال اسپریدر گرافت از روشهای ابداعی او است که وضعیت تنفسی را بهتر می کند. به تدریج بازیگران به بینی های تمیز تر و طبیعی تر روی آوردند.
خیلی از بازیگران معروف هالیوود جراحی بینی کرده اند، مثلا نیکول کیدمن و تام کروز و ساندرا بلاک و مایکل جکسون همگی جراحی بینی کرده اند. تقریبا در هالیوود کسی وجود ندارد که عمل بینی نکرده باشد. به مرور در سینمای ما هم بازیگران محترم اقدام به جراحی بینی کردند. تعداد این بازیگران بسیار زیاد است که عملهای مختلف بینی و صورت کرده اند. همچنین تزریق بوتاکس و ژل در جاهای مختلف صورت داشته اند.
فرهنگ زیبا اندیشی و زیبایی دوستی از مزایای فرهنگ فرد گرایی است که بعد از جنگ جهانی دوم در سرتا سر دنیا رواج پیدا کرد. جامعه ما هم بعد از انقلاب متحول شد و این باعث شد که خانمها پیرو مسایل مختلف جراحی جزیی از فرهنگشان می شود ابتدا نواحی شمال کشور و غرب کشور و تهران به این فرهنگ روی آوردند به مرور همراه با بازیگران معروف و سلبریتی ها جراحی بینی و عمل بینی فرهنگ عامه و مردم در تهران شهر های بزرگ شد. زیبایی بیشتر درخواست زنانه است اما مردان نیز زیبایی را پسندیدند. ما امروز شاهدیم که خیلی از خواننده های مرد ما هم اقدام به جراحی بینی و عمل بینی کرده اند. پس عمل بینی جزیی از فرهنگ سلبریتی ایران شده است. بعضی از این دوستان مجبور شدند دو الی سه بار یا بیشتر جراحی بینی کنند. به زبان دیگر عمل بینی جزیی از زندگی روزمره این ها شد.
مایکل جکسون سه بار عمل بینی کرد به طوری که اسمش در کتب زیبایی بینی هم آمده است. کشور عزیز ما ایران کانون جراحی های زیبایی بینی و راینوپلاستی و عمل بینی شده است. لذا بیماران زیادی حتی هنرپیشه ها ی معروف و بازیگران کشور های دیگر به تهران مشهد و کیش و غیره جهت عمل بینی مراجعه میکنند.
کیفیت بالا هزینه عمل بینی کم به نسبت جهان، ایران را نماد عمل بینی و جراحی بینی در آسیا و خاور میانه کرده است.
دکتر سید مجید کاظمی متولد تهران می باشد. ایشان پس از تحصیلات مقدماتی تحصیلات متوسطه را در دبیرستان امام علی ابن موسی الرضا (قلهک) به اتمام رساند.
دکتر کاظمی با رتبه 100 وارد دانشگاه علوم پزشکی تهران شد و با کسب رتبه سوم پره انترنی دوره انترنی را در همان دانشگاه شروع کرد و با معدل الف دوره پزشکی عمومی را تمام کرد. سپس با کسب رتبه 50 وارد رشته تخصصی گوش و حلق و بینی در دانشگاه تهران، بیمارستان امیراعلم شد. ایشان در طول دوره رزیدنتی علاوه بر انجام عملهای جراحی زیاد، تحقیقات زیادی در مورد گوش و حلق و بینی و به خصوص زیبایی انجام داد و چندین مقاله در زمینه زیبایی و بویایی در مجلات معتبر داخلی و خارجی نوشت (لینک مقالات در پایین موجود است).
دکتر کاظمی با رتبه سوم بورد فارغ التحصیل شد و از آن سال تاکنون مشغول انجام فعالیت های علمی و درمانی می باشند. ایشان سابقه عضویت هیات علمی دانشگاه و مدیر گروهی را نیز دارند و یکی از بهترین جراحان بینی در کشور هستند که تا کنون بیش از 3000 عمل جراحی زیبایی انجام داده اند.
– عضو آکادمی جراحان گوش و گلو و بینی ایران
– عضو انجمن راینولوژی ایران
– عضو انجمن تحقیقات راینولوژی ایران
– عضو جامعه جراحان ایران
یکی از سوالاتی که به طور مکرر از دکتر کاظمی توسط بیماران محترم پرسیده می شود این است که خصوصیات یک جراح بینی خوب از نظر شما چیست در این جا سعی می شود به این سوال در حد امکان پاسخ داده شود .
همین جا چند نکته عرض کنم اولا به دکتر جراحی مراجعه کنید که بینی های طبیعی و زیبا عمل میکند همچنین نماد بینی خوب عدم وجود مشکل تنفسی است جراح خوب بیمارانش مشکل تنفسی ندارند . نمونه های بسیار زیادی از انواع بینی در شبکه های اجتماعی و سایت ها فراوان موجود است.ازجمله آنها میتوان به بینی های گوشتی، غضروفی، استخوانی ، بینی کج، بینی شکسته، بینی مردانه، بینی زنانه، بینیهای فانتزی و نیمه فانتزی اشاره کرد. می توانید با استفاده از آنها ارزیابی کنید. اولین مورد در شناسایی یک جراح بینی خوب و خصوصیات خوب او وضعیت تنفسی بیماران است او توانایی حفظ تنفس بیمار را بعد عمل بینی باید داشته باشد.
مورد دومی که بیماران محترم باید حتماً توجه فرمایند سابقه و رضایت بیماران قبلی از پزشک می باشد که برای این موضوع می توانید مستقیماً به صفحه اصلی سایت پزشک مراجعه فرمایید و نظرات بیماران را مطالعه کنید یا خود اقدام به پرس و جو در مورد نظرات بیماران فرمایید
جهت شناسایی یک جراح بینی خوب باید به تجربیات و سالهایی که ایشان عمل کرده است دقت لازم را مبذول فرمایید. جراحان با تجربه معمولًا بالای ده سال سابقه جراحی فقط در زمینه جراحی بینی دارند. بینی بافت بسیار حساس و ظریفی دارد و دقت بسیار در عمل می طلبد.
به عنوان نکته آخر در شناسایی جراح بینی خوب به وضعیت تنفسی بیماران بعد عمل حتماً توجه فرمایید.
مسئله عمل کردن بینی در مواقعی که جراحی زیبایی بینی برای طبیعی تر شدن و بهبود قیافه انجام شود بسیار متفاوت است با زمانی است که در این مرداب افتاده و با تقلا بیشتر و بیشتر غرق می شوند.
یکی از جراحی های پلاستیک رایج و بسیار شایع در میان زنان و مردان جراحی بینی است که هدف بیشتر آن ها داشتن ظاهر متناسب و زیبا است و بسیاری از بازیگران زن برای چهره شدن و معروف شدن پس از انقلاب تصمیم به ایجاد تغییر در فرم صورتشان گرفتند تا چهره خود را برای مخاطبان قابل پذیرش تر کنند که البته در آن دوره این جراحی ها اغلب برای کوچک کردن بینی های بزرگ و رفع نواقص بینی صورت می گرفت و به ترکیب چهره ها و زیباییی صورت کمک می کرد، اما روز به روز هدف بازیگران تغییر کرد و دلیل اصلی آن ها برای جراحی بینی تغییر کرد و بسیاری از بازیگرانی که هیچ ایرادی در بینی شان نداشتند اقدام به جراحی بینی کردند.